Interiér

HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Horizontální žaluzie stále představují nejrozšířenější způsob protisluneční ochrany a staly se nedílnou součástí interiéru, ochraňují nejen proti slunečním paprskům, regulují světlo v místnosti, ale chrání i vaše soukromí. Využití horizontálních žaluzií je mnohostranné a jejich barevná škála dovoluje harmonicky sladit barvy v místnosti s barevnými doplňky a vytvořit tak příjemnou atmosféru dle vašeho vkusu. Výhodou je především jejich jednoduchost, rychlost montáže, minimální údržba a především cenová dostupnost.

VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE

Vertikální žaluzie v dnešní době nabízí nejen funkční stínění s moderními prvky ovládání (motorem s dálkovým ovladačem), ale i unikátní vzhled se spostou exkluzivních designových prvků. Vybírat může ze široké škály vzorů a barev pro látkové lamely. Vertikální žaluzie můžete použít jak k zastínění velkých ploch, tak i k předělení velkých místností. Potřebujete-li např. místnost zatemnit, poslouží skvěle látky s plně zatemňujícím účinkem. Lamely nabízíme v šíři 89 mm nebo 127 mm.

PLISÉ ŽALUZIE

Plisé je moderní kapacita v oboru ochrany před sluncem. Plisé si poradí s jakoukoliv architektonickou výzvou. Bez ohledu na to, jestli má tvar okno trojúhelníku, lichoběžníku nebo kruhu. Velice oblíbené jsou rovněž plisé žaluzie s kombinací dvou látek – tím docílíte, že ve dne si můžete přistínit interiér a v noci kompletně zatemnit. Bohatá škála barev, vzorů, průhlednosti látek dělají z plisé TOP zastínění v interiéru. Plisé je skládaná látková žaluzie, která představuje moderní a dynamický prvek zastínění.

JAPONSKÉ POSUVNÉ STĚNY

Japonskou posuvnou stěnu tvoří jednotlivé látkové panely, které se posouvají v drážkové vodící liště. Používají se tam, kde vzniká požadavek na zastínění velké plochy nebo pro optické rozdělení prostor na menší části. Japonské posuvné stěny jsou dekorativním a estetickým prvkem, který tvoří originální alternativu k roletám a vertikálním žaluziím. Panelová stěna si Vás podmaní svými širokými látkovými panely, které lze uzpůsobit podle situace a podle Vašich přání.

LÁTKOVÉ ROLETY

Snadná manipulace a nápaditý design. To jsou látkové rolety na plastová, dřevěná okna, eurookna i další typy oken. Vytvořte si příjemné prostředí ve dne i v noci. Rolety Vás v noci ochrání před září pouličních lamp, ve dne zase dokonale pohltí ostrý sluneční svit. Vybírat můžete z velké kolekce látek, která obsahuje jednoduché barevné tóny, látky s luxusními vzory, záclonové látky a až látky plně zatemňující. Ovládání rolet je možné i na motor s dálkovým ovladačem.

ROLETY DEN A NOC

Ozdobte svá okna originálním stíněním roletami den a noc, vylaďte interiér do své oblíbené barvy. Hrajte si se světlem pronikajícím poloprůsvitnými látkami nebo svá okna zahalte plným zatemněním. Originalita těchto rolet spočívá ve vodorovném dělení látky na průhledné a neprůhledné pruhy, které se pravidelně střídají. S roletami den a noc vytvoříte příjemné prostředí ve dne i v noci. Získáte elegantní a plně funkční doplněk interiéru, který umocní atmosféru Vašeho domova.

BAMBUSOVÉ ŽALUZIE

Bambusové žaluzie nalézají uplatnění jako reprezentativní, společenský a vysoce účelový doplněk bytů, kanceláří a společenských místností. Jsou stylovým, estetickým, a luxusním doplňkem interiéru dotvářejí a umocňující pocit dokonalé elegance a harmonie v každém detailu. Jejich provedení je řadí na vrchol stínící techniky. Jsou záležitostí nadstandardní, nikterak levnou, určenou především těm nejnáročnějším zákazníkům s estetickým cítěním a vkusem.

POTISK ŽALUZIÍ

Toužíte po originální látkové roletě s vlastním potiskem, vertikální žaluzii s firemním potiskem či potisk panelů na japonské posuvné stěny? Nabízíme potisk žaluzií dle vlastního návrhu či Vašich dodaných fotografií. Látkové rolety s potiskem vhodně doplní dětský pokojíček či vertikální žaluzie s firemním logem jsou velice vhodným doplňkem pro propagaci v kancelářských zasedacích místnostech a rovněž jsou vhodné jako reklamní poutač do prosklených výloh.